Groot aanbod en veel voorraad!
Als klant kun je van Boonstra Bedden verwachten dat je deskundig advies krijgt en dat we je de beste deal bieden. Het is vooral de prijs- kwaliteitsverhouding waarin we ons van andere onderscheiden. En dankzij onze ruime voorraad is directe levering in veel gevallen mogelijk.

Doordat we voornamelijk online verkopen en ons magazijn/showroom in Sondel gevestigd zijn maken we veel minder kosten dan andere winkels. Iets wat voor jou als klant betekend dat je bij ons voor hetzelfde product goedkoper uit bent dan elders.

Boonstra Bedden is een eenmanszaak dus personeelskosten hoeven we ook niet aan de klant door te berekenen. Bijkomend voordeel is dat je één contactpersoon hebt die je gedurende het hele proces helpt.

Altijd de scherpste beste deal
Van de buitenzijde ziet ieder matras er vrijwel hetzelfde uit. Wij weten natuurlijk dat dit vanbinnen niet zo is! Voor ons gehele aanbod geldt dat je voor hetzelfde bedrag nergens anders een betere kwaliteit zult vinden.

Of je nou een matras bij ons koopt van € 95,- of van € 900,- je krijgt meer waar voor je geld dan elders.

Deskundig advies
Omdat je niet iedere week een nieuw bed koopt snappen we ook dat je hier niet alles van weet. Daarom helpen we je met het maken van de juiste keuze. Bij een bezoek aan onze showroom leggen we je de verschillen uit en geven we passend advies.

Voor de mensen die eerst online willen oriënteren hebben we een pagina gemaakt waarop we uitleggen waar je rekening mee moet houden en welke matrassen we verkopen, klik hier voor meer.

Persoonlijke service en korte lijntjes
We werken zoveel mogelijk zonder personeel, dit betekend dat je van oriëntatie tot levering door dezelfde persoon geholpen wordt. Bij Boonstra Bedden krijg je direct antwoord op al je vragen! 06-25537769

Gratis levering en montage
We bezorgen tot in je slaapkamer en nemen desgewenst je oude matras gratis mee terug. Je hoeft dus geen aanhanger te huren en ook de kosten voor het afvoeren van het afval zijn voor onze rekening. Bij leveringen in de nabije omgeving is dit altijd gratis en landelijk bij bestedingen vanaf € 500,-

Garantie en service
Gelukkig gebeurd het niet vaak dat er naderhand vragen of klachten zijn maar als dit wel zo is dan zijn we er! Op vrijwel het hele assortiment is standaard fabrieksgarantie van toepassing maar ook als de vraag daarbuiten valt denken we met mee.

Lees ook:
Geschiedenis Boonstra Bedden
Meest gestelde vragen
Matras keuzehulp en uitleg

Boonstra bedden
Beuckenswijkstraat 10
8565GN  Sondel