Beuckenswijkstraat 10
8565GN Sondel
Showroom is op afspraak te bezoeken
Online zijn we 24/7 open dus ook nu!

Tel: 06-25537769

      [email protected]

Waarom op afspraak?
Een goed bed samenstellen vraagt om tijd en aandacht. We leggen de verschillende opties uit en samen met jou kijken we dan wat het best bij je past. Hierbij stellen we stap voor stap de gewenste set samen. Goed slapen is een serieuze aangelegenheid waarbij dat niet snel in 10 minuten te realiseren is. Het werken op afspraak heeft als bijkomend voordeel dat we ons helemaal aan jouw agenda aan kunnen passen. Op afspraak langskomen kan 7 dagen in de week tussen 10:30 en 20:00.

Door voornamelijk op afspraak te werken krijg jij een betere deal!
Het werken op afspraak maakt dat we onze kosten veel lager kunnen houden . Dit betekend dat we jou een beter en voordeliger aanbod kunnen doen. Zo hoeven we niet de hele week door onze showroom warm te stoken, geen personeel aan te nemen en kunnen we de bezorging ook in eigen beheer uitvoeren.

Zonder afspraak langskomen?
Dat kan natuurlijk ook, meestal zijn we er wel aan het werk namelijk. Op de vrijdag en zaterdag zijn we 100% zeker aanwezig. Op alle andere dagen in de week vaak ook wel maar het zou kunnen dat we dan ook bezorgingen ingepland hebben. Dus wil je zeker weten dat je terecht kunt dan is een afspraak wel het beste.